.
.
SAHABAT IKLAN ROMANTIKA :

.
.

.
.
.

.
.
.

Thursday, August 29, 2013

Kanser Nak Hilang Sekarang

Nama: Mohamad Nazrin
Email: sljuninaz@gmail.com
Website/ Blog: www.Xkirer.blogspot.com
Tajuk Iklan: Kanser Nak Hilang Sekarang
Teks Iklan: 1) TRANSFER FACTOR ADVANCE

Juga dikenali sebagai "Keajaiban molekul" atau "Magic Molekul". TFA sebenarnya Molekul Pendidik Sistem Imun. Transfer Factor boleh memberikan maklumat kepada sistem imun untuk mengenali musuh-musuh di dalam tubuh seperti bakteria, virus, bakteria, parasit, kulat dan sel-sel kanser. TF juga boleh merangsang sistem imun untuk menyerang musuh-musuh penceroboh dalam badan. TF Advanced boleh menenangkan sistem imun apabila musuh telah diatasi untuk menjadikan ia penawar utama untuk masalah auto-imun. Kerana kekuatan boleh memberi kekuatan kepada daya rintangan badan kita, TF telah digelar "Raja Penawar". Para saintis telah mengeluarkan kenyataan bahawa "rawatan yang terbaik adalah untuk melindungi sistem imun." TF adalah produk yang terbaik pembina imun semulajadi di pasaran dunia dan telah mencipta sejarah sains perubatan abad ini dengan meningkatkan kekuatan imun setinggi 283%. Kini diedarkan di lebih 40 negara di seluruh dunia. TF tiada kadar toksik dan tiada sisi effects.Suitable untuk semua peringkat umur termasuk bayi. Sesuai untuk penyakit kencing manis (diabetes), berdarah strok, penyakit buah pinggang (post-dialisis), kanser darah, lumpuh, gout, tiroid, alahan (alergi), Parkinson, Sakit Bersama, Selesema, Batuk, Denggi, HIV, cacar air, Hepatitis A / B / C, kecantikan dalaman, IQ perlahan, sawan, kemurungan, sukar mengandung, Asma, Jaundis, Resdung. (60 kapsul, setiap kapsul 300 mg)

Psoriasis dan Transfer Factor
Sejak tahun 1994 menderita masalah Psoriasis iaitu salah satu jenis penyakit autoimmune. Encik Nugi telah mengalami kecelaruan sistem imun sehingga sistem imun yang sepatutnya menjaga badan telah menyerang tubuhnya sendiri.Penyakit Psoriasis menyerang kulit dan menimbulkan sisik-sisik merah yang gatal serta boleh menimbulkan rasa yang sangat tidak selesa dan pedih. Sejak mengambil 4Life Transfer Factor Advance pada bulan Jun 2010, berlakulah satu proses penyembuhan yang sangat luar biasa. Beliau mengambil 9 kapsul TF Advance setiap hari.

Pada akhir bulan Julai 2010, Encik Nugi telah kembali sihat di mana selama ini dia tercari-cari penawar untuk penyakitnya. Sebelum ini sudah pelbagai rawatan dilakukan daripada ubat hospital, rawatan tradisional menerusi herba-herba, tetapi penyakit psoriasis masih tidak baik sehingga menggunakan Tranfer factor dan ia kembali normal.

Sehingga kini, Encik Nugi mengambil Transfer Factor Advance dengan dos yang normal, iaitu 2 kapsul sehari untuk menjaga kesihatannya supaya sentiasa berada pada tahap yang terbaik.


Sebarang pertayaan boleh hubungi saya:
Swish Dignity Care di page FB
atau
sljuninaz@gmail.com
atau
www.Xkirer.blogspot.com

Harga setiap pembelian boleh dirunding
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 14.1.198.34

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
.

.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.

.
.
BANNER SAHABAT :
.

Rahsia Promosi Dan Iklan Di Internet