.
.
SAHABAT IKLAN ROMANTIKA :

.
.

.
.
.
.
.
.

Thursday, December 30, 2010

Daftar percuma 100% kenalkan ke 20 Rakan anda layak terima secara percuma Gadget idaman @ Apple iphone 3gs-banyak lagi pilihan terkini

Nama: blackberry
Email: joe_9251@yahoo.com
Website/ Blog: www.xpango.com?ref=92417978
Tajuk Iklan: Daftar percuma 100% kenalkan ke 20 Rakan anda layak terima secara percuma Gadget idaman @ Apple iphone 3gs-banyak lagi pilihan terkini
Teks Iklan: free
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.26

Monday, December 13, 2010

Daftar dengan percuma berbaloi sendiri klik 4 cent Dapat $1 sehari Rm3.00 sebulan Dapat Rm80 di bayar hingga 3 level daftar free untuk keluarkan waag anda minimum $5.00 melalui Alertpay

Nama: kickbuck
Email: joe_9251@yahoo.com
Website/ Blog: www.kickbuck.com/?flyim
Tajuk Iklan: Daftar dengan percuma berbaloi sendiri klik 4 cent Dapat $1 sehari Rm3.00 sebulan Dapat Rm80 di bayar hingga 3 level daftar free untuk keluarkan waag anda minimum $5.00 melalui Alertpay
Teks Iklan: www.alertpay.com
pasif income setiap bulan kutip Rm14400 tanpa gagal klik info www.fastrack.flask4u.com/?ref=196
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.61

Saturday, December 11, 2010

Duit Pasif Tanpa Gagal,Tanpa downline Pakej pilihan 1 lot modal Rm120 sehari dapat Rm12 sebulan Rm360 @ 4 lot modal Rm480 sehari dapat Rm48 sebulan Rm1440 @ 13 lot Rm1560 sehari dapat Rm156 sebulan Rm4680 @ 40 lot Rm4800 sehari dapat Rm480 sebulan Rm14400 Duduk Diam setiap bulan dapat duit Tanpa GAGAL

Nama: fastrack marketing
Email: joe_9251@yahoo.com
Website/ Blog: www.fastrack.flask4u.com/?ref=196
Tajuk Iklan: Duit Pasif Tanpa Gagal,Tanpa downline Pakej pilihan 1 lot modal Rm120 sehari dapat Rm12 sebulan Rm360 @ 4 lot modal Rm480 sehari dapat Rm48 sebulan Rm1440 @ 13 lot Rm1560 sehari dapat Rm156 sebulan Rm4680 @ 40 lot Rm4800 sehari dapat Rm480 sebulan Rm14400 Duduk Diam setiap bulan dapat duit Tanpa GAGAL
Teks Iklan: 12% setiap hari
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.76

Tuesday, December 7, 2010

Tanpa gagal 12% setiap hari pasif income modal 1 lot Rm120 sehari dapat Rm12 sebulan Rm360,,,4 lot modal Rm480 sehari dapat Rm48 sebulan Rm1440,,,,13 lot modal Rm1560 sehari dapat Rm156 sebulan dapat Rm4680,,,,,,,40 lot modal Rm4800 sehari dapat Rm480 sebulan Rm14400,,,untuk info try daftar free dulu,,

Nama: fastrack marketing
Email: joe_9251@yahoo.com
Website/ Blog: www.fastrack.flask4u.com/?ref=196
Tajuk Iklan: Tanpa gagal 12% setiap hari pasif income modal 1 lot Rm120 sehari dapat Rm12 sebulan Rm360,,,4 lot modal Rm480 sehari dapat Rm48 sebulan Rm1440,,,,13 lot modal Rm1560 sehari dapat Rm156 sebulan dapat Rm4680,,,,,,,40 lot modal Rm4800 sehari dapat Rm480 sebulan Rm14400,,,untuk info try daftar free dulu,,
Teks Iklan: banyak lagi insentif lain
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.44

Wednesday, December 1, 2010

Tiada limit modal Rm37 per lot semua ahli terima keuntungan setiap minggu bonus 1% hingga 15% dan untung bulanan 20% hingga 30% berulang kali tanpa gagal,tanpa menaja,tanpa downline,tanpa resah gelisah nak cari orang pasti nya terima bonus boleh try dulu seminggu jika tak puas hati modal anda boleh keluarkan semuanya tiada tempoh matang

Nama: koko
Email: joe_9251@yahoo.com
Website/ Blog: www.royaltyfx.com/QA7400
Tajuk Iklan: Tiada limit modal Rm37 per lot semua ahli terima keuntungan setiap minggu bonus 1% hingga 15% dan untung bulanan 20% hingga 30% berulang kali tanpa gagal,tanpa menaja,tanpa downline,tanpa resah gelisah nak cari orang pasti nya terima bonus boleh try dulu seminggu jika tak puas hati modal anda boleh keluarkan semuanya tiada tempoh matang
Teks Iklan: pesan dengan kawan di sini bonus mingguan
Try seminggu dulu tak puas hati modal boleh tarik balik tiada tempoh matang
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.104

Tiada limit modal Rm37 per lot semua ahli terima keuntungan setiap minggu bonus 1% hingga 15% dan untung bulanan 20% hingga 30% berulang kali tanpa gagal,tanpa menaja,tanpa downline,tanpa rasa resah gelisah nak cari orang pasti nya terima bonus seminggu sekali boleh dulu seminggu jika rasa tak puas hati modal anda boleh dikeluarkan semuanya tiada tempoh matang cuma nak pesan ini bonus mingguan

Nama: koko
Email: joe_9251@yahoo.com
Website/ Blog: www.royaltyfx.com/QA7400
Tajuk Iklan: Tiada limit modal Rm37 per lot semua ahli terima keuntungan setiap minggu bonus 1% hingga 15% dan untung bulanan 20% hingga 30% berulang kali tanpa gagal,tanpa menaja,tanpa downline,tanpa rasa resah gelisah nak cari orang pasti nya terima bonus seminggu sekali boleh dulu seminggu jika rasa tak puas hati modal anda boleh dikeluarkan semuanya tiada tempoh matang cuma nak pesan ini bonus mingguan
Teks Iklan: disini anda dapat bonus secara mingguan
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.104

Friday, November 26, 2010

Blouse n Branded kids

Nama: butiksue
Email: butiksue@yahoo.com
Website/ Blog: www.butiksue.lelong.com.my
Tajuk Iklan: Blouse n Branded kids
Teks Iklan: Pelbagai pilihan menanti anda…
Sila layari :
http://butiksue.lelong.com.my
http://brandedkids-butiksue.blogspot.com/
Mekasih.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.111.113

Friday, November 12, 2010

Mahu hidup mewah???

Nama: huda
Email: norhudaawang81@gmail.com
Website/ Blog: http://www.bizmillion2u.com/huda
Tajuk Iklan: Mahu hidup mewah???
Teks Iklan: Nak tahu rahsianya. Daftar percuma sekarang, tiada bayaran dikenakan. Hanya tip2 yang berguna diberikan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.26

Mahu RM50 masuk bertubi-tubi ke dalam akaun anda???

Nama: huda
Email: norhudaawang81@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tunaisegera.com/?r=norhuda
Tajuk Iklan: Mahu RM50 masuk bertubi-tubi ke dalam akaun anda???
Teks Iklan: MAHU RM50 BERTUBI-TUBI MASUK KE AKAUN BANK ANDA??? MUDAH & LUMAYAN SEKALI!!
PROGRAM YANG TERPANTAS DAN PALING CEPAT DAPAT UNTUNG…!!
Mahukah Anda Bekerja Secara Online Di Rumah & Jana RM100-RM1000 Sehari?
BERMODAL RM50 Anda cuma perlu mempromosikan web replika anda ..
Setiap tajaan dari anda, anda akan menerima RM50 terus ke akaun bank anda!!!
LAYARI:

http://www.tunaisegera.com/?r=norhuda


Berulangkali terima bayaran RM50 terus ke akaun bank anda tanpa melalui admin..
Dan anda juga akan mendapat Ebook secara percuma!!ANDA BOLEH
menjual semula Pakej Ebook ini dan jana keuntungan 100% MILIK ANDA!!!!!!
KELEBIHAN TUNAI SEGERA!!!!!
WEBSITE REPLIKA PERCUMA
Web replika hebat dan tidak perlu anda bersusah payah membeli domain dan hosting
SISTEM AUTODOWNLINE
Jika prospek daftar melalui web anda, automatik dia akan menjadi downline anda.
PEMBAYARAN TERUS KE AKAUN ANDA
Anda hanya perlu mempromosikan web replika anda dan nikmati keuntungan 100%
Mulakan Langkah Anda Sekarang!!

http://www.tunaisegera.com/?r=norhuda

100% Untung..100% Komisyen Dibayar Kepada Anda.
BAGAIMANA CARANYA??

1. Daftar http://www.tunaisegera.com/?r=norhuda

2. Bayar RM50 untuk jadi member aktif seumur hidup.
3. cari 1downline sahaja ( balik modal)terus dibank in keakaun bank anda- (100% untung & 100% komisyen milik anda)
4. kalau sehari dpt 1downline dpt RM50…,kalau 2 org dah dpt rm100 sehari,kalau 20 org? dh berapa?

komisyen sehingga RM100-RM1000 sehari menanti anda setiap hari!!!! wang dibank in terus ke akaun bank anda!!!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.26

SENIWIRA - 19 EBOOK PENDEKAR

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: SENIWIRA - 19 EBOOK PENDEKAR
Teks Iklan: Miliki 19 ebook pendekar, kebatinan dan pengasih di sini..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.48.80

FORUM BEBAS MALAYSIA - Sertai sekarang !!

Nama: forum bebas malaysia
Email:
Website/ Blog: http://linkbebas.com
Tajuk Iklan: FORUM BEBAS MALAYSIA - Sertai sekarang !!
Teks Iklan: Sertai kami di FORUM BEBAS MALAYSIA sekarang.. layari..

http://linkbebas.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.48.80

Thursday, November 11, 2010

Duit Ekspress

Nama: n
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://duitxpress2u.blogspot.com
Tajuk Iklan: Duit Ekspress
Teks Iklan: Anda dah penat join program online yang menjanjikan pendapatan tapi sampai sekarang x pernah dapat atau kalau adapun x berbaloi dengan modal yang dikeluarkan. Atau dah keluarkan modal untuk masuk program yang memerlukan anda mencari downline walaupun program tu ada janji nak bagi limpahan downline tapi masih tak ada downline kerana anda x pandai menaja atau tak ramai kenalan. Jom sertai program ni yang modalnya rendah dan tak memerlukan anda ada ramai kenalan sebab tak payah buat tajaan. Paling senang nak dibuat lepas anda join. Untuk maklumat lanjut, layari http://www.duitxpress2u.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.19

Thursday, October 7, 2010

Iklankan banner anda disini

Nama: saya
Email: saya.iklanrm5@gmail.com
Website/ Blog: http://www.iklanrm5.blogspot.com
Tajuk Iklan: Iklankan banner anda disini
Teks Iklan: Iklankan banner anda di http://www.iklanrm5.blogspot.com. Banner percuma juga disediakan.
Jumpa anda di blog http://www.iklanrm5.blogspot.com

terimakasih
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.54.86.187

Sunday, September 26, 2010

HOT !!! TAWARAN HEBAT KHAS UNTUK ANDA !!!

Nama: Lex
Email: Elix_kangen89@yahoo.com
Website/ Blog: http://elixinternetbisnes2010.blogspot.com/
Tajuk Iklan: HOT !!! TAWARAN HEBAT KHAS UNTUK ANDA !!!
Teks Iklan: HALLO...DISINI SAYA INGIN MEMBERI TAWARAN BISNES HEBAT UNTUK ANDA SEMUA.SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN TERMASUK STUDENT.MODAL YANG SANGAT KECIL.BUKAN MLM,SKIM CEPAT KAYA/PENIPUAN..9 BONUS HEBAT DIBERI PERCUMA JUGA MENANTI ANDA.WALAUBAGAIMANAPUN TAWARAN INI HANYA AKAN SAYA BUKA UNTUK 20 ORANG TERAWAL SAHAJA.JADI APA TUNGGU LAGI LUANGKAN MASA ANDA UNTUK MELAWATI LINK INI SEKARANG... http://elixinternetbisnes2010.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.84.201

Saturday, September 25, 2010

PAKAR PRODUK DIGITAL

Nama: Zairi Yahya
Email:
Website/ Blog: http://e-myminiblog.blogspot.com
Tajuk Iklan: PAKAR PRODUK DIGITAL
Teks Iklan: Salam,

Kalau anda bingung, usah bersedih lagi.

Kali ini saya akan bongkarkan rahsia sebenar kekayaan
internet marketer (tak kiralah dalam atau luar negeri).

Rasa geram ada. Rasa \'jeles\' pun ada.

Mana tidaknya... kalau anda lihat rakan-rakan yang sama
berinteraksi di forum atau Facebook menyatakan mereka
memperolehi 5 atau 6 angka hanya dengan melakukan
bisnes di internet.

Bila cuba promosi produk mereka, tak pula dapat hasil
yang begitu lumayan. Itulah sebabnya anda hampir-hampir
berputus asa.

Sekarang, bagaimana jika saya beritahu kepada anda
bahawa jika anda kuasa ilmu ini, anda sebenarnya telah
bongkar rahsia kekayaan mereka?

Anda nak tahu?

Inilah rahsianya...

Kesemua \"internet marketer\" yang mendapat pulangan
5 hingga 6 angka ini sebenarnya CIPTA produk mereka
sendiri dan jual ke pasaran.

Nah, itulah rahsianya.

Bila anda ada produk sendiri, maka mudahlah anda jual
kepada orang lain dan memberi komisyen kepada orang
lain untuk menjual produk anda.

Itulah yang dilakukan oleh internet marketer ini. Mereka
menghasilkan produk dari masa ke semasa.

Tapi, tahukah anda untuk menghasilkan produk?

Tak tahulah anda tapi kalau suruh saya hasilkan produk
fizikal seperti mesin pengiraan wang atau cawan cenderamata
untuk dijual di internet, pasti saya menyerah kalah sebab
saya tak tahu menghasilkannya sendiri.

Walaubagaimanapun, nasib anda baik.

Anda tak perlu cipta produk fizikal yang mengambil masa
yang panjang ini.

Anda boleh cipta sendiri produk berbentuk DIGITAL yang...

1. lebih mudah dihasilkan
2. lebih pantas disiapkan
3. lebih lumayan pastinya

Semuanya ini didedahkan oleh rakan saya, Zamri Nanyan,
di dalam program terbaru beliau \"Pakar Produk Digital\".

http://www.PakarProdukDigital.com/?aff_id=26066

Terkejut saya bila melihat laman web tersebut dan mendapati
terlalu banyak informasi yang diberikan sehingga saya rasa
AMAT pasti yang jika anda amalkan walaupun sebahagian
daripada apa yang dikongsikan, anda juga akan mempunyai
produk digital anda sendiri nanti.

Inilah pendedahan eksklusif daripada pakar penciptaan produk
sebenar yang menghasilkan jualan sehingga 6 angka dalam
satu-satu pelancaran produk digital.

Apa lagi yang anda dapat?

Saya rasa anda juga akan teruja dengan penampilan jutawan
Internet dari Penang mendedahkan rahsia kekayaan beliau
menjual produk digital sehingga berjaya membeli sebuah
Porsche dan Villa jutaan ringgit.

Lihatlah sendiri buktinya di...

http://www.PakarProdukDigital.com/?aff_id=26066

ikhlas,

ZairiYahya

ps. inilah salah satu program yang saya rasakan TERBAIK
pada tahun ini. Sesiapa pun MESTI memilikinya jika ingin
benar-benar menjana pendapatan yang amat lumayan di
Internet. Dapatkan Pakar Produk Digital sekarang.

http://www.PakarProdukDigital.com/?aff_id=26066
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 182.62.137.143

Sunday, September 12, 2010

Bisnes Mudah, Modal Rendah, Pendapatan Berterusan

Nama: Alfred
Email: cvvun@yahoo.com
Website/ Blog: www.theytalkweearn.blogspot.com
Tajuk Iklan: Bisnes Mudah, Modal Rendah, Pendapatan Berterusan
Teks Iklan: Dengan Satu SIMKad Prepaid, Tanpa Tukar Nombor Telefon, Tanpa Jual Top-up, anda boleh dapat pendapatan berterusan.

Malaysia ada lebih 20 juta pengguna prepaid, Mereka Top-Up, Anda Dapat Komisyen.
Setiap kali mereka top-up, anda akan mendapat komisyen daripadanya.

Hanya PERKENALKAN SimKad Tune Talk
Anda hanya perlu mengedarkan SIMKAD berharga RM70 (dapat kredit prepaid bernilai RM38).

Bukan bisnes jual top-up Pre-Paid
Mereka bukan beli top-up dari anda, mereka boleh top-up dimana sahaja seperti 7eleven, stesyen minyak, ATM dan lain-lain lagi.

Boleh Kekalkan nombor lama telefon anda
Anda boleh kekalkan apa jua nombor yang sedang anda guna (012, 013, 014, 016, 017, 019).

Anda di lindungi dengan insuran perlindungan kemalangan eTIQA bernilai RM100,000.00

Beli SimKad Tune Talk sekarang dan mulakan bisnes anda
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.50.175.93

Tuesday, August 31, 2010

Jom Jana Income bersama Aleacorp

Nama: Yusri
Email: k
Website/ Blog: http://tinyurl.com/2co67ob
Tajuk Iklan: Jom Jana Income bersama Aleacorp
Teks Iklan: Kalau rasa anda dah berjaya dalam hidup tak payah join.Kalau anda rasa masih dalam kesempitan hidup,Hutang pun banyak anda dinasihatkan menyertainya.Samapai bila kita harus diBELENGGU Oleh hutang yang x habis-habis.Kita masih belum merdeka sepenuhnya dari hutang harapkan negara jer merdeka tapi rakyatnya masih lagi jadi penghutang tegar.Pikir2kan dan renung2kan bersama.Pokoknya SAMPAI BILA KITA NAK JADI PENGHUTANG????????
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.47.198

Wednesday, August 25, 2010

Tawaran Paling Terbaru Dan Termurah

Nama: Duitsegera
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://sampulturbo.co.cc/?ref=duitsegera
Tajuk Iklan: Tawaran Paling Terbaru Dan Termurah
Teks Iklan: Hai kawan-Kawan, Jom join program buat duit paling terbaru & termurah ni. Masih dlm pra pelancaran. Ahli x ramai lagi. Daftr segera dan jadilah yg terawal. Utk Maklumat lanjut, Lawat kat sini http://sampulturbo.co.cc/?ref=duitsegera
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.94.101

Thursday, August 19, 2010

Wang Segera

Nama: newbiz
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://url.name.my/duitsegera
Tajuk Iklan: Wang Segera
Teks Iklan: Kawan-kawan, saya nak kongsi satu rahsia mcm mana caranya nak dapat wang segera. Caranya mudah saja, cuma lawat jer website atas tu. Kalau tak percaya, cubalah.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.33

Wednesday, August 18, 2010

Jana Untung Dgn Mobile Phone Anda

Nama: Alfred
Email: cvvun@hotmail.com
Website/ Blog: www.mytunetalk.com/cvvun
Tajuk Iklan: Jana Untung Dgn Mobile Phone Anda
Teks Iklan: Syarikat ini bekerjasama dgn Tune Talk sdn bhd. Produknya ialah sim kad Tune Talk Prepaid. Pemasaran product adalah secara MLM. Kita dpt komisen apabila pelanggan top up/reload. Kita akan dpt komisen seumur hidup selagi pelanggan kita guna sim kad tersebut. Passive Income yg sangat lumayan!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.71.16

Friday, August 13, 2010

Pendapatan Tanpa Had

Nama: newbiz
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.reloadzone.net
Tajuk Iklan: Pendapatan Tanpa Had
Teks Iklan: Jana pendapatan tanpa had setiap hari hanya dengan menyertai http://www.reloadzone.net setiap hari. Jom join segera dan lihatlah hasilnya.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.113

Duit Mudah

Nama: newbiz
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.reloadzone.net
Tajuk Iklan: Duit Mudah
Teks Iklan: Sedang mencari sumber kewangan. Jom http://www.reloadzone.net segera dan nikmatilah hasilnya. Anda berpeluang memperolehi duit dengan mudah tanpa setiap hari.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.113

Duit Mudah

Nama: newbiz
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.reloadzone.net
Tajuk Iklan: Duit Mudah
Teks Iklan: Sedang mencari sumber kewangan. Jom http://www.reloadzone.net segera dan nikmatilah hasilnya. Anda berpeluang memperolehi duit dengan mudah tanpa setiap hari.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.113

Duit Mudah

Nama: newbiz
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.reloadzone.net
Tajuk Iklan: Duit Mudah
Teks Iklan: Sedang mencari sumber kewangan. Jom http://www.reloadzone.net segera dan nikmatilah hasilnya. Anda berpeluang memperolehi duit dengan mudah tanpa setiap hari.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.113

Saturday, August 7, 2010

perkhidmatan sewa canopy

Nama: azin
Email: x2xazin@gmail.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: perkhidmatan sewa canopy
Teks Iklan: PERKHIDMATAN SEWA CANOPY UNTUK SEMUA JENIS MAJLIS
HARGA BERPATUTAN.UNTUK PERTANYAAN LANJUT SILA
HUBUNGI KAMI.
AZIN
018-6686834
018-2770923
WEBSITE
http://www.x2xazincanopy.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.18.158

Friday, August 6, 2010

Menjana Keuntungan Di Internet

Nama: alfred
Email: cvvun@hotmail.com
Website/ Blog: members4u.com/id/cvvun
Tajuk Iklan: Menjana Keuntungan Di Internet
Teks Iklan: If you are currently doing an Internet business and you are desperately looking for ways to expand it Worldwide but don\'t know how to go about it, or perhaps you are looking for ways to win big at the Casinos, or simply wanting to lose that extra pound and improve your health, or just looking for good self-improvement books and many other interests, please let me help you. I have carefully selected 50 great books and software from my thousands of library collections which may be of great value to you. They are all free for you. There is no hype, no hidden catch, no exchanges of favors.......just a genuine and honest \"fair dinkum\" give-away!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.158.30

Wednesday, July 21, 2010

\"m20 forex program\"

Nama: eddie chua
Email: eddie_2080@yahoo.com
Website/ Blog: www.monthly20.blogspot.com
Tajuk Iklan: \"m20 forex program\"
Teks Iklan: \"M20 FOREX PROGRAM\"

This program just started on 01st July 2010.It give us monthly Forex profit sharing USD20(NO UPLINE) - USD30(HAVE UPLINE) x 12 months / LoT.

Amazingly,this program also offer us \"JOIN BONUS\" based on the time you register from USD4 - USD10 / LoT. Let us beat the bank\'s interest with this honest,realiable,paying and long term program destination.

SPONSOR ID : M20A99
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.82.87

Monday, July 19, 2010

KOPI MAHKOTA DEWA MMG POWER

Nama: Zaa
Email: kekwafiqir@gmail.com
Website/ Blog: http://www.mahkota2u.com/?id=surepower
Tajuk Iklan: KOPI MAHKOTA DEWA MMG POWER
Teks Iklan: Salam Sejahtera dan Salam Ceria,

Pemasaran MAHKOTA2U Yang pertama di MALAYSIA merupakan di antara cara paling efektif untuk menjana pendapatan secara online. Program ini memberikan peluang kepada sesiapa sahaja untuk mendapatkan keuntungan melalui internet.

http://www.mahkota2u.com/?id=surepower

DAN...Bagaimana Kalau Anda Dapat Jana Pendapatan Tanpa Batas Dengan Sponsor atau Tanpa Sponsor Ahli dengan Produk Hebat Buatan Malaysia !!!

Daftar PERCUMA sekarang!!!
http://www.mahkota2u.com/?id=surepower
http://www.mahkota2u.com/?id=mahkotakopi
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.19.39

Tuesday, July 13, 2010

Pendapatan Tanpa Had

Nama: newbiz
Email: nyek2u@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.reloadzone.net
Tajuk Iklan: Pendapatan Tanpa Had
Teks Iklan: Peluang untuk mendapat pendapatan tanpa had setiap hari hanya dengan menyertai reloadzone.net. Untuk maklumat lanjut boleh lawat http://www.reloadzone.net
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.94.16

Wednesday, June 23, 2010

LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)
Teks Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya…….
- Boleh membekalkan pekerja mahir atas permintaan……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:SMS pun boleh….
019-2713376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan (14.5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
PERAK KE KL/SELANGOR
KL KE PERAK
KL KE PENANG
KL KE KEDAH
KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.100

Monday, June 7, 2010

bisnes simple

Nama: rosdi
Email: rosdidie@gmail.com
Website/ Blog: www.wonderfullhypro.com/athirah76
Tajuk Iklan: bisnes simple
Teks Iklan: sertailah sekarang moga tuhan membuka satu lagi pintu rezeki utk kita..........
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.31

naga internet

Nama: rosdi
Email: rosdidie@gmail.com
Website/ Blog: www.wonderfullhypro.com/athirah76
Tajuk Iklan: naga internet
Teks Iklan: yang pipih takkan datang melayang,yang bulat takkan datang bergolek...samalah kita berusaha.........
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.31

kaya bersama

Nama: rosdi
Email: rosdidie@gmail.com
Website/ Blog: www.wonderfullhypro.com/athirah76
Tajuk Iklan: kaya bersama
Teks Iklan: sertailah program niaga yang unik ini 100% komisen,bersama kita menuju jaya.........
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.31

join bisnes

Nama: rosdi
Email: rosdidie@gmail.com
Website/ Blog: www.wonderfullhypro.com/athirah76
Tajuk Iklan: join bisnes
Teks Iklan: jom sertai kami,jana pendapatan5 angka seminggu ..........
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.31

Sunday, May 9, 2010

RAJA ILMU PENGASIH - EBOOK PERCUMA UTK SEMUA

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: RAJA ILMU PENGASIH - EBOOK PERCUMA UTK SEMUA
Teks Iklan: Adakah anda ingin memiliki ebook ILMU PENGASIH secara percuma? 100% PERCUMA !! Jika ya!.. sila layari..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.5

Monday, May 3, 2010

Perkhidmatan Menaip.

Nama: amar
Email: amar.daud@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Perkhidmatan Menaip.
Teks Iklan: Saya menyediakan perkhidmatan untuk menaip apa juga jenis dokumen seperti surat, assignment, tesis, kertas kerja, artikel dan sebagainya. Harga untuk perkhidmatan ini adalah RM 1.50 untuk setiap helaian muka surat yang ditaip. Berminat untuk mendapatkan perkhidmatan ini, sila emailkan kepada saya di:

amar.daud@gmail.com ATAU
017-3766067 (sms sahaja)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 202.184.111.86

Saturday, May 1, 2010

Menjana Passive Income dengan Mudah! Cuma Beli E-book, dan Terima Keuntungan Selepas 10 Hari!

Nama: MOHD AMIRUL MAT YAACOB
Email: lurimirul@yahoo.com
Website/ Blog: http://allmybiz4u.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Menjana Passive Income dengan Mudah! Cuma Beli E-book, dan Terima Keuntungan Selepas 10 Hari!
Teks Iklan: Tentu ada di kalangan anda telah mempunyai program jana pendapatan tersendiri seperti MLM, program afflitiate dan lain-lain. Dan kemungkinan ada di antara anda yang telah menyertai program afflitiate yang pernah saya promosik...an sebelum ini. :)

Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca mesej-mesej promosi saya selama ini.

Baik, kali ini saya ingin berkongsi peluang menjana income passive yang sangat mudah setiap bulan, dengan jaminan pasti balik modal. Keuntungan dan pulangan modal adalah pasti diperolehi walaupun anda tidak membuat sebarang tajaan pun!

Program yang saya ingin kongsikan bersama anda bukan program Investment, bukan MLM dan juga bukan program Afflitiate.

Tetapi, bagaimana dengan langsung tanpa membuat sebarang tajaan boleh menjana income passive mudah setiap bulan?

Redtaggy.com

Yea, nama program yang saya ingin perkenalkan kepada Anda ialah;

Redtaggy.com

Redtaggy.com adalah sebuah website yang mempromosikan produk-produk digital. Diuruskan oleh Mclick Dot Network (Br001905443-U) didaftarkan dengan SSM. Antara produk digital adalah termasuklah e-book, ringtone, wallpaper,template website dan sebagainya. Redtaggy bermaksud \'Ang Pow Merah\'. :)

Bagaimana Reddytaggy.com memberi Anda Income Passive?

Untuk menjadi ahli Redtaggy, Anda perlu membeli \'parcel\' produk digital yang dijual dengan harga RM100.00

Sebagai ahli Redtaggy, Anda akan mendapat faedah keuntungan iaitu,

Dalam masa 10 hari bekerja, Anda akan menerima pulangan keuntungan yang dipanggil sebagai Taggy Member Refund sebanyak RM140.00 dan akan dimasukkan ke akaun bank anda secara langsung tanpa potongan dari admin!

Dapat untung RM40.00 selepas 10 hari bekerja dari hari Anda membeli produk digital tersebut!

Maksudnya di sini, Jika Anda membeli \'parcel\' produk digital Redtaggy setiap 10 hari bekerja, Anda akan mendapat pulangan keuntungan RM80.00 sebulan!

Sekiranya Anda membeli \'parcel\' produk digital ini setiap hari dalam masa 10 hari bekerja untuk satu bulan, Anda akan menerima pulangan keuntungan RM800.00 sebulan!

Dengan hanya mengulang pembelian \'parcel\' produk digital ini, tanpa berbuat apa-apa

(mungkin dengan cuma membaca e-Book yang Anda beli sahaja, :D ), Anda boleh mendapat passive Income minima RM80.00 dan maksimum RM800.00 sebulan!


Bagaimana pula jika Anda memperkenalkan Redtaggy.com kepada rakan-rakan Anda, dan mereka membeli \'parcel\' produk digital tersebut sekaligus menjadi ahli Redtaggy di bawah tajaan Anda?

Anda akan dibayar RM18.00 setiap kali tajaan anda mendapat pulangan keuntungan RM140.00.

1 tajaan baru = RM18.00
10 tajaan baru = RM180.00
100 tajaan baru = RM1,800.00

Katakan tajaan Anda membuat pembelian ulangan, dan katakan la 2 kali sebulan,

Income dari tajaan Anda sebulan ialah;

1 tajaan = RM36.00
10 tajaan = RM360.00
100 tajaan = RM3,600.00

Katakan la tajaan Anda membuat pembelian ulangan setiap hari pada hari bekerja, iaitu 20 hari sebulan;

Income dari tajaan Anda Sebulan ialah;

1 tajaan = RM360.00
10 tajaan = RM3,600.00
100 tajaan = RM36,000.00

Wauu, Lumayan kan?

Dengan Income tanpa menaja pun, RM800.00 setiap bulan sudah cukup untuk membayar bil air dan elektrik, bil ASTRO, Installment kereta dan hutang kad kredit Anda,

Apatah lagi jika Anda membuat Tajaan? :D

Redtaggy.com semestinya pilihan terbaik sekiranya;

Anda ingin mendapatkan Income Passive setiap bulan dengan MUDAH tanpa perlu risau jika Anda tidak mampu mendapatkan sebarang tajaan, dan

Ingin menjana Income Passive setiap bulan yang Lumayan jika Anda seorang yang benar-benar fokus dan tidak pernah berputus asa untuk memperjuangkan Impian untuk bebas daripada sebarang kongkongan!

Semua orang mampu mencipta Income Passive setiap bulan dengan Redtaggy, cuma yang membezakan ialah banyak atau kurang sahaja. Pulangan Modal adalah semestinya!

Work Smart, Don\'t Work Hard! :)

Jika Anda berminat untuk menjadi Ahli Redtaggy, sila mesej ke Inbox saya untuk mendapatkan Panduan Pendaftaran.

Daftar Sekarang!

cara daftar
http://allmybiz4u.blogspot.com/2010/04/redtaggy-pelan-pasif-keuntungan-tanpa.html

Sedia membantu Anda,

Redtaggy
http://www.redtaggy.com

MOHD AMIRUL
INTRODUCER REF. NO:0153
YM: lurimirul@yahoo.com
0199381255
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.18.215

Tuesday, April 27, 2010

Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum
Teks Iklan: KENAPA SAYA SERTAI REDTAGGY?
1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

PENDEK KATA, SETIAP BAYARAN ANDA HARI INI, AKAN DAPAT 10 HARI LAGI HARI BEKERJA. HANYA RM100 SEKALI SEHARI SAHAJA DIBENARKAN

RM100 YANG ANDA BAYAR ADALAH SEBENARNYA PEMBELIAN EBOOK. INI BUKAN SYARIKAT PELABURAN BAYAR RM100 SEMATA-MATA DAN TUNGGU DUIT MASUK.
RM140 PULA ADALAH REFUND DARI SYARIKAT REDTAGGY.


Soal Jawab
Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

\"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital.\"

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
Digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari secara online

Sudah ada maybank?
Sila buat account maybank2u untuk memudahkan transfer online KLIK >>> Maybank2u <<< Tiada cas tersembunyi?
Sebenarnya tiada. Tapi kalau transfer bank lain ke bank lain, bank itu akan cas RM2. So tolak RM2 setiap kali dapat income. Kalau anda transfer macam biasa pun kena cas juga kan?

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Kalau nak dapat MAXIMUM passive income bagaimana?
Anda hanya perlu bayar setiap hari RM100, itu sahaja. Pembayaran Sabtu Ahad akan dibawa ke Isnin Selasa. Jadi anda akan dapat RM800/bulan

Kalau bayar setiap hari, kene sms RedTaggy setiap hari la ye?
Yes, SMS itu adalah 1 kewajipan dalam RedTaggy. Nanti anda dapat RM140, anda pula akan di SMS tiap hari oleh admin untuk pengesahan bank in kepada anda

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010

Adakah bila ada orang daftar bawah anda, saya akan dapat?
Tidak sama sekali, ini bukan MLM. Hanya pendaftaran atas no ref sahaja akan dapat RM18

Bro, nak buat lebih dari 1 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy. Hanya dibenarkan jika ada hubungan keluarga sahaja

Syarat nak daftar lebih 1 akaun untuk 1 keluarga?
Akaun bank, No HP, email dibenarkan sama. Jika boleh, no hp hendaklah lain supaya tidak menyusahkan diri sendiri

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan. (2 Hari Bulan). Jika mereka dapat RM140 setiap hari, anda akan dapat RM18 setiap hari

Disahkan bank negara tak?
Tak perlu sebab RedTaggy bukannya badan kewangan. RedTaggy tidak memegang deposit ahli seperti investment. RM100 adalah pembelian ebook. Kemudian RM140 diberikan semula. Kalau investment, bayar RM100, kemudian tunggu duit masuk RM40 setiap hari tanpa beli ebook semula. Tapi RedTaggy tidak.

Ade dapat website percuma tak?
Tiada, jika anda ingin daftar kan rakan anda di bawah anda, hanya berikan link borang dan isi no ref anda.

Kalau isnin saya buat 1 acc, esok sy daftar lagi atas nama sendiri. Boleh tak?
Tidak boleh, RedTaggy mementingkan keuntungan bersama. Ini bukannya skim cepat kaya. Jadi pendaftaran atas diri sendiri tidak dibenarkan sama sekali

Kenapa takda autoresponder / website sendiri dari redtaggy
Kerana nanti kita kena confermkan payment. Paling penting di sini adalah sms dan bayaran

Kenapa tak boleh 2 orang lain takda hubungan family untuk 1 bank sama?
Sebab nanti kita perlu pengesahan akaun bank sehari sebelum bank in duit kepada anda, takut berlaku kekeliruan antara nama bank dan nama anda

Saya sudah join, tapi tidak dapat login
Anda hanya dapat login setelah pembayaran dan SMS username, password, dan ref no dari admin.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.39.106

Friday, April 23, 2010

ILMU-ILMU PENGASIH DIBONGKARKAN SCR TERPERINCI

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: ILMU-ILMU PENGASIH DIBONGKARKAN SCR TERPERINCI
Teks Iklan: Ilmu-ilmu pengasih berbilang peringkat.. dari yg asas hingga yg tertinggi kini dibongkarkan satu-persatu secara detail.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com

*Affiliate disediakan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.94.55

Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum
Teks Iklan: Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.208.146

Thursday, April 22, 2010

TERBUKTI BERKESAN UTK MENJANA PENDAPATAN ONLINE

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: TERBUKTI BERKESAN UTK MENJANA PENDAPATAN ONLINE
Teks Iklan: 2 Peluang menjana pendapatan lumayan di internet dan telah terbukti keberkesanannya..

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.119

Related Posts with Thumbnails
.

.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.

.
.
BANNER SAHABAT :
.