.
.
SAHABAT IKLAN ROMANTIKA :

.
.

.
.
.
.
.
.

Tuesday, April 27, 2010

Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum
Teks Iklan: KENAPA SAYA SERTAI REDTAGGY?
1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

PENDEK KATA, SETIAP BAYARAN ANDA HARI INI, AKAN DAPAT 10 HARI LAGI HARI BEKERJA. HANYA RM100 SEKALI SEHARI SAHAJA DIBENARKAN

RM100 YANG ANDA BAYAR ADALAH SEBENARNYA PEMBELIAN EBOOK. INI BUKAN SYARIKAT PELABURAN BAYAR RM100 SEMATA-MATA DAN TUNGGU DUIT MASUK.
RM140 PULA ADALAH REFUND DARI SYARIKAT REDTAGGY.


Soal Jawab
Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

\"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital.\"

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
Digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari secara online

Sudah ada maybank?
Sila buat account maybank2u untuk memudahkan transfer online KLIK >>> Maybank2u <<< Tiada cas tersembunyi?
Sebenarnya tiada. Tapi kalau transfer bank lain ke bank lain, bank itu akan cas RM2. So tolak RM2 setiap kali dapat income. Kalau anda transfer macam biasa pun kena cas juga kan?

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Kalau nak dapat MAXIMUM passive income bagaimana?
Anda hanya perlu bayar setiap hari RM100, itu sahaja. Pembayaran Sabtu Ahad akan dibawa ke Isnin Selasa. Jadi anda akan dapat RM800/bulan

Kalau bayar setiap hari, kene sms RedTaggy setiap hari la ye?
Yes, SMS itu adalah 1 kewajipan dalam RedTaggy. Nanti anda dapat RM140, anda pula akan di SMS tiap hari oleh admin untuk pengesahan bank in kepada anda

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010

Adakah bila ada orang daftar bawah anda, saya akan dapat?
Tidak sama sekali, ini bukan MLM. Hanya pendaftaran atas no ref sahaja akan dapat RM18

Bro, nak buat lebih dari 1 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy. Hanya dibenarkan jika ada hubungan keluarga sahaja

Syarat nak daftar lebih 1 akaun untuk 1 keluarga?
Akaun bank, No HP, email dibenarkan sama. Jika boleh, no hp hendaklah lain supaya tidak menyusahkan diri sendiri

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan. (2 Hari Bulan). Jika mereka dapat RM140 setiap hari, anda akan dapat RM18 setiap hari

Disahkan bank negara tak?
Tak perlu sebab RedTaggy bukannya badan kewangan. RedTaggy tidak memegang deposit ahli seperti investment. RM100 adalah pembelian ebook. Kemudian RM140 diberikan semula. Kalau investment, bayar RM100, kemudian tunggu duit masuk RM40 setiap hari tanpa beli ebook semula. Tapi RedTaggy tidak.

Ade dapat website percuma tak?
Tiada, jika anda ingin daftar kan rakan anda di bawah anda, hanya berikan link borang dan isi no ref anda.

Kalau isnin saya buat 1 acc, esok sy daftar lagi atas nama sendiri. Boleh tak?
Tidak boleh, RedTaggy mementingkan keuntungan bersama. Ini bukannya skim cepat kaya. Jadi pendaftaran atas diri sendiri tidak dibenarkan sama sekali

Kenapa takda autoresponder / website sendiri dari redtaggy
Kerana nanti kita kena confermkan payment. Paling penting di sini adalah sms dan bayaran

Kenapa tak boleh 2 orang lain takda hubungan family untuk 1 bank sama?
Sebab nanti kita perlu pengesahan akaun bank sehari sebelum bank in duit kepada anda, takut berlaku kekeliruan antara nama bank dan nama anda

Saya sudah join, tapi tidak dapat login
Anda hanya dapat login setelah pembayaran dan SMS username, password, dan ref no dari admin.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.39.106

Friday, April 23, 2010

ILMU-ILMU PENGASIH DIBONGKARKAN SCR TERPERINCI

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: ILMU-ILMU PENGASIH DIBONGKARKAN SCR TERPERINCI
Teks Iklan: Ilmu-ilmu pengasih berbilang peringkat.. dari yg asas hingga yg tertinggi kini dibongkarkan satu-persatu secara detail.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com

*Affiliate disediakan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.94.55

Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Tak Perlu Cari Orang. Dapat RM40/hari minimum
Teks Iklan: Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.208.146

Thursday, April 22, 2010

TERBUKTI BERKESAN UTK MENJANA PENDAPATAN ONLINE

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: TERBUKTI BERKESAN UTK MENJANA PENDAPATAN ONLINE
Teks Iklan: 2 Peluang menjana pendapatan lumayan di internet dan telah terbukti keberkesanannya..

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.119

Tuesday, April 20, 2010

Terhad Downline Percuma (passive income)

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Terhad Downline Percuma (passive income)
Teks Iklan: Soal Jawab

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/

10 orang sahaja!

Saya tak rugi ka?
- Ya! Memang saya banyak rugi. Sepatutnya dapat 100% komisyen hasil penyertaan rakan saya. Tapi sekarang saya dapat 40% sahaja

Mengapa saya beri downline percuma?
- Kerana mereka yang daftar kebanyakan kurang pendapatan, penganggur, dan student universiti
- Rasa bersalah kalau ajak mereka join, lepas tu income mereka tak jalan terkapai
- Untuk membantu mereka (rakan saya dan anda) pulang modal untuk jangka masa yang pendek

Sampai bilakah passive income ni saya dapat?
- Hehe..tak kan sampai bila2. Rugi lah saya. Terbuka hanya orang terawal.
- InsyaAllah mungkin sebulan atau 2 bulan sekali.
- Tempoh seminggu. 20 - 31 hari bulan setiap 2 bulan kot.
- Kalau ramai yang daftar, mungkin tiap bulan. Orang terawal kene kerje la sikit :P

Boleh saya ajak rakan saya?
- Boleh, sudah tentu. Terpulang untuk anda mengajak mereka untuk masuk Downline Percuma saya untuk keuntungan bersama atau individu (join anda)

Kukuh tak syarikat ni?
- InsyaAllah kukuh, pernah keluar RTM dan sistem canggeh

Sistem Halal tak?
- InsyaAllah halal, bukan MLM. Tapi kite dapat komisyen hasil penjualan sistem SMS bulk. 100% komisyen pulak tu. Nak lebih faham bace plan pemasaran.

Product Halal tak?
- Product sistem sms bulk je. Bukannye makanan.

Owner syarikat ni muslim ke?
- Haah muslim, so marilah same2 sokong syarikat muslim malaysia

Perlu ke jual SMS tu?
- Tak perlu, bile downline anda bayar untuk jadi ahli, so automatik la die dh beli sistem tu

Perlu pakai ke sistem SMS ni?
- Tak nak pun takpe

Kalau join bawah saya dapat ape je?
-downline percuma (setiap hujung bulan)
-soft copy bisnes card
-soft copy flyer
-video teknik pemasaran offline dan online (simple je)

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.97.236

Saturday, April 17, 2010

4 Video Cara Sertai Biz

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: 4 Video Cara Sertai Biz
Teks Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

4 Simple Video tentang biz:

HyproBulkSMS : http://www.youtube.com/watch?v=z5Ewa_0KxCo

Agent Topup : http://www.youtube.com/watch?v=e4btLnSffyE

Ten-RM : http://www.youtube.com/watch?v=J5VPkNGYRUs

RM20Segera : http://www.youtube.com/watch?v=x02wSr_3TYM

MENGAPA SERTAI SAYA?
1) Video teknik promosi akan diberikan
2) 20,900,000 email akan diberikan
3) Penerangan boleh dibuat offline : Table talk (Hanya yg btol2 berminat)
4) Penerangan online YM (Hanya yg btol2 berminat)

Bisnes : HyproBulkSMS
Link : http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000
keuntungan : RM125-RM1000 SEHARI
produk : SMS bulk
kelebihan : pendapatan TERLALU LUMAYAN, Taklimat mingguan di Damansara

Bisnes : Penaja e-book
Link : http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30
keuntungan : RM5-RM100 SEHARI
produk : e-book pertanian
kelebihan : Bisnes baru!!

Bisnes : Topup prepaid
Link : http://www.bestlelong2u.com/emanboy (TOPUP JUTAWAN)
modal : RM55
keuntungan : RM1-RM100 SEHARI
produk : Topup Bisnes
Kelebihan : Permintaan Tinggi

Bisnes : Penaja RM10
Link : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Modal : RM10
keuntungan : RM10-RM100 SEHARI
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : Penaja RM20
Link : http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20
keutungan : RM20-RM200
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : AleaCorp
Link : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
modal : RM30,RM150
keuntunangan : RM8-RM300
produk : digital
kelebihan : pool setiap minggu

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/
http://lockyourspot.com/emanbisnes/

Untuk keterangan lanjut,
BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Computer Science Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.132.226.217

Sunday, April 11, 2010

(\'\'\')(^_^)(\'\'\') Ingin mempromosikan bisnes anda dengan mudah? Hanya RM10(\'\'\')(^_^)(\'\'\')

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: (\'\'\')(^_^)(\'\'\') Ingin mempromosikan bisnes anda dengan mudah? Hanya RM10(\'\'\')(^_^)(\'\'\')
Teks Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Ingin dapatkan 20,900,000 email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

Rahsia Pendapatn RM2000 Seminggu

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/

http://lockyourspot.com/emanbisnes/

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.37.148

JANA PENDAPATAN ONLINE ANDA SEKARANG

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN ONLINE ANDA SEKARANG
Teks Iklan: Jana pendapatan online anda sekarang melalui 2 kaedah yg terbukti berkesan..

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
http://www.shamelinprofit.com/suhadi73

Sertai sekarang, jangan tangguh lagi..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.101

PUSAKA HANG TUAH

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: PUSAKA HANG TUAH
Teks Iklan: Ketahui segala rahsia pendekar silam di sini..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com

*Affiliate disediakan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.26

20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA. RM10

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA. RM10
Teks Iklan: Ingin dapatkan email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Atau hanya bayar RM10
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.51.77

Friday, April 9, 2010

Bisnes Baru Akan Lancar 15 April 2010

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Bisnes Baru Akan Lancar 15 April 2010
Teks Iklan: http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes

pra daftar rm20 sahaja. Harga sebenar rm30. Daftar posisi anda sekarang! Akan dilancarkan pada 15 April 2010
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.38.102

Panduan Pay Per Lead Percuma

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Panduan Pay Per Lead Percuma
Teks Iklan: Download Percuma! Tiada bayaran tersembunyi!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.38.102

PELUANG JANA PENDAPATAN LUMAYAN

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: PELUANG JANA PENDAPATAN LUMAYAN
Teks Iklan: Jana pendapatan lumayan anda di sini.. 2 kaedah yg ternyata dan terbukti berkesan.

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.109

Wednesday, April 7, 2010

HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Terbukti)

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Terbukti)
Teks Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.59.123

Monday, April 5, 2010

UNTUNG KOMISEN RM50 TANPA HAD

Nama: azman
Email:
Website/ Blog: http://www.tunaisegera.com/?id=ezrm
Tajuk Iklan: UNTUNG KOMISEN RM50 TANPA HAD
Teks Iklan: BERMODAL RM50.. ANDA BOLEH menjual semula Pakej Ebook ini dan jana keuntungan 100% MILIK ANDA ! dan..
Terima bayaran RM50 berulangkali terus ke akaun bank anda tanpa melalui admin
http://www.tunaisegera.com/?id=ezrm
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.9

AFFILIATE PENDEKAR

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: AFFILIATE PENDEKAR
Teks Iklan: Sertai affiliate percuma ttg kependekaran di sini.. satu2nya di M\'sia.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.81.45

Sunday, April 4, 2010

DAFTAR SEKARANG DAN DPTKAN DOWNLINE PERCUMA TANPA HAD

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
Tajuk Iklan: DAFTAR SEKARANG DAN DPTKAN DOWNLINE PERCUMA TANPA HAD
Teks Iklan: Sertai kami di shamelin sekarang dan dptkan downline percuma tanpa had.

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.94.98

JANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET SEKARANG

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET SEKARANG
Teks Iklan: Jom jana pendapatan online sekarang.. jangan tangguh lagi.

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.9

Saturday, April 3, 2010

JANA PENDAPATAN ONLINE LUMAYAN ANDA SEKARANG !!

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN ONLINE LUMAYAN ANDA SEKARANG !!
Teks Iklan: Jom jana pendapatan lumayan online anda sekarang !! Usah bertangguh lagi..

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.9

PANDUAN LENGKAP BINA BADAN

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://www.seniwira.com
Tajuk Iklan: PANDUAN LENGKAP BINA BADAN
Teks Iklan: Dapatkan ebook panduan lengkap bina badan di sini..

http://www.seniwira.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.9

JANA PENDAPATAN LUMAYAN…!!!!! MINUM JUS MANGGIS DEMI KESIHATAN DAN KEMEWAHAN…

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website/ Blog: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN LUMAYAN…!!!!! MINUM JUS MANGGIS DEMI KESIHATAN DAN KEMEWAHAN…
Teks Iklan: PART TIME DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

Revolusi IT Dan Network Business Sudah Lama Bermula Di Luar Negara, Malaysia Juga Tidak Ketinggalan.

Marilah Kita Sama2 Rebut Peluang Keemasan Yang Di Sediakan Ini, Untuk Menjana Pendapatan Tambahan yang Lumayan.

Perniagaan Berkonsepkan \"ONLINE HOME BASED BUSINESS\" Yang Membolehkan Anda BEKERJA HANYA DI RUMAH

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik
Di dahului dengan...
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu maintain bulanan
> x perlu jual barang
> Peluang untuk mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita sebagai jutawan

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK….
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN….

JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN….


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.111.241

AFFILIATE YG PALING CEPAT UTK MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN.

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
Tajuk Iklan: AFFILIATE YG PALING CEPAT UTK MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN.
Teks Iklan: Sertai aleacorp.. affiliate yg paling cepat menjana pendapatan lumayan.

Layari..

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.116

RIBUAN PETUA TRADISIONAL WARISAN ZAMAN

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://www.seniwira.com
Tajuk Iklan: RIBUAN PETUA TRADISIONAL WARISAN ZAMAN
Teks Iklan: Miliki ebook berkaitan dgn ribuan petua2 tradisional warisan zaman-berzaman di sini.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.116

IKLAN2 PERCUMA UTK MALAYSIA

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://usahawansiber.ning.com
Tajuk Iklan: IKLAN2 PERCUMA UTK MALAYSIA
Teks Iklan: Iklan2 percuma utk Malaysia..

http://usahawansiber.ning.com
http://pengiklanmalaysia.ning.com
http://iklan501.blogspot.com
http://fotoiklan.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.116

JANA PENDAPATAN LUMAYAN 5 ANGKA SEBULAN SEKARANG !!

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN LUMAYAN 5 ANGKA SEBULAN SEKARANG !!
Teks Iklan: Jana pendapatan lumayan 5 angka sebulan sekarang. Sertai kami dan serlahkan potensi anda.

Layari..

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.107

ILMU2 PENGASIH BERBILANG PERINGKAT KINI DIDEDAHKAN

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: ILMU2 PENGASIH BERBILANG PERINGKAT KINI DIDEDAHKAN
Teks Iklan: Miliki ebook ILMU PENGASIH yg mendedahkan secara detail tentang ilmu2 pengasih berbagai peringkat dan jenis.
Layari..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.81.102

EBOOK ILMU2 KEBATINAN UTK PESILAT

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: EBOOK ILMU2 KEBATINAN UTK PESILAT
Teks Iklan: Pertama kalinya ilmu2 kebatinan dlm seni persilatan kini didedahkan. Milikinya sekarang !!
Layari..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.81.102

JANA PENDAPATAN LUMAYAN 5 ANGKA SEBULAN SEKARANG !!

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
Tajuk Iklan: JANA PENDAPATAN LUMAYAN 5 ANGKA SEBULAN SEKARANG !!
Teks Iklan: Jana pendapatan lumayan 5 angka sebulan sekarang.. Sertai kami dan serlahkan potensi anda.

Layari..

http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.81.102

SERTAI SEKARANG DAN DAPATKAN DOWNLINE PERCUMA TANPA HAD.

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
Tajuk Iklan: SERTAI SEKARANG DAN DAPATKAN DOWNLINE PERCUMA TANPA HAD.
Teks Iklan: Sertai shamelin sekarang dan dapatkan downline percuma tanpa had.. seterusnya jana pendapatan lumayan melaluinya. Sertai sekarang !! Daftar percuma !!

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.81.102

Friday, April 2, 2010

IKLAN2 PERCUMA UTK MALAYSIA

Nama: pengiklan
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: IKLAN2 PERCUMA UTK MALAYSIA
Teks Iklan: Iklan2 percuma Malaysia..

http://pengiklanmalaysia.ning.com
http://usahawansiber.ning.com
http://iklanklasik.blogspot.com
http://fotogempak.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.36

2 CARA TERBUKTI BERKESAN MENDAPAT PENDAPATAN LUMAYAN

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: 2 CARA TERBUKTI BERKESAN MENDAPAT PENDAPATAN LUMAYAN
Teks Iklan: 2 cara yg sgt terbukti keberkesanannya utk mendapatkan pendapatan yg lumayan.

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.36

Related Posts with Thumbnails
.

.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.

.
.
BANNER SAHABAT :
.